Beoordelingen over villa 133

Zoover reviews over het meest verhuurde vakantiehuis van Chateau Cazalerescijfer-villa133-chateau cazaleres

Lees hier de Zoover reviews (beoordelingen) die door onze huurders zijn opgestuurd. Iedereen beleeft het weer op een andere manier maar iedereen is enthousiast over villa 133, een kindvriendelijke maar ook luxe villa. Wij zijn er trots op dat we zo’n vakantiehuis op Chateau Cazaleres mogen verhuren.

Zoover Awards Chateau Cazaleres villa 133

Villa 133 is fantastisch!!!

19-08-2015

Villa 133 ligt op een mooi en kindvriendelijk park in n mooie omgeving. De villa is van Edwin en Angela, die er alles aan doen om je een geweldige vakantie te bezorgen. Vooraf heel leuk mailcontact, alle vragen werden snel beantwoord en er werd meegedacht.
Bij aankomst een flesje wijn in de villa met een welkomstbrief, tips vd omgeving, tijdschriftenbak, spelletjes en speelgoed vd kids, enz. E en A geven het net dat beetje extra waardoor je je echt welkom en thuis voelt in die prachtige villa.
Modern ingericht met robuuste meubels. Plavuizen vloer, 2 ruime luxe badkamers en 3 ruime slaapkamers met goede bedden. Rolluiken, gordijnen, horren, en zelfs ventilatoren zodat je geen last hebt vd warmte of evt muggen (die er trouwens niet waren).
Heerlijke tuin met meerdere zitjes en veilig vd kids. Keuken van alles voorzien, bijkeuken met apparatuur, we hebben echt niets aan te merken. Internet is traag, maar werkt wel als je geduld hebt. Zwembaden zijn super, animatie leuk vd kids! Aanrader!

Zoover Awards Chateau Cazaleres villa 133

Meivakantie in een luxe villa133, heerlijk!

19-08-2015

Voor de Meivakantie villa 133 geboekt rechtstreeks bij de eigenaar en dat is ons erg goed bevallen. Een prachtige villa op het vakantiepark wat van alle gemakken is voorzien.

Het vakantiepark heeft voor alle leeftijden activiteiten en het zwembad is super! Wil je even privacy dan kun je op de verschillende terrassen van villa 133 zitten, schaduw of juist zon het kan allemaal. De inrichting van binnen en buiten is erg luxe. Dubbele badkamers met regendouches maken het badderen tot een belevenis. Heerlijke boxspring bedden op de drie slaapkamers liggen erg lekker en met de horren voor de ramen is het heerlijk slapen.

“s avonds is het een sprookje met de mooie tuinverlichting zeker wanneer je op het boventerras gaat zitten op de loungebanken met een glaasje wijn. Al met al een heerlijke vakantie voor herhaling vatbaar.

Villa133 is echt een heerlijk Frans plekje onder de zon!

Zoover Awards Chateau Cazaleres villa 133

mei vakantie villa 133

17-08-2015

Wij hebben tijdens onze verblijf erg genoten op het park zelf door zijn rustige allure en gezellige mensen. Op de park is veel te beleven. Een top locatie voor jong tot oud!

Wij hebben Villa 133 direct van de eigenaars gehuurd. Bij aankomst waren we erg blij met een van de luxste villa’s op het park. Modern, schoon en gezellig voelde wij ons snel thuis. Van de tuin konden wij van de vele zitjes en een buiten douch volop (privé) genieten van elk straaltje Franse zon.

Buiten het park om is er ook genoeg te doen.

Onze vakantie bij Villa 133 was van hoog kwaliteit, een vakantie waaraan we veel terug denken en die wij zeker weer gaan maken. Villa 133 is een perfecte plek waar wij vakantie konden vieren! Kortom een top belevenis!

Zoover Awards Chateau Cazaleres villa 133

villa 133 een prima vakantiehuis

23-09-2014

Wij hebben een fijne vakantie gehad in het vakantiepark.Alles netjes en schoon onderhouden. Het huis voldeed aan alle wensen.Een prima uitvalbasis voor de omgeving te verkennen

Zoover Awards Chateau Cazaleres villa 133

Prachtig vakantiehuis

12-09-2014

Wij hebben met ons gezin reeds drie prachtige vakanties doorgebracht in dit luxe-vakantiehuis villa 133. Echt alles is aanwezig van een badkamer met inloopdouche tot een super uitgeruste keuken, supergrote tv in de woonkamer + eentje in de slaapkamer.

Er is tevens ook animatie aanwezig voor de kids, met voor elk wat wils, er is tevens een speeltuin en trampoline waar onze kids dagelijks gebruik hebben van gemaakt. Het is zeer rustig en verkeersveilig op het park, zodat onze kids zelf naar het zwembad of de speeltuin gingen. Het zwembad met kinderbad is een trekpleister voor elke zonnige dag. De receptie is altijd aanspreekbaar voor tips en weetjes.

Zoover Awards Chateau Cazaleres villa 133

Fantastisch plek voor mensen met jonge kinderen.”

31-07-2014 Wij hadden villa 133 bij de eigenaar geboekt wat ons heel goed beviel
Goede contact voor onze vakantie zo hoefde we niet veel mee te nemen
Want alles is aanwezig in het huisje. Voor jonge kinderen is er genoeg te doen door het Nederlands animatieteam.
In het dorpje is een bakker,slager en een klein supermarktje. Voor de grote supermarkt moet je 5 min rijden. Op het park zijn 3 zwembaden 2 grote waarvan 1 met een glijbaan en een baby zwembad

Chateau Cazaleres Zoover award 2014

“Heerlijke vakantie in prachtige bungalow”

17-07-2014 De laatste week van juni verbleven wij een week in villa 133 op dit park. De villa was van alle gemakken voorzien. Mooie keuken, prachtig sanitair en een heerlijke tuin die veel privacy biedt. Hebben diverse uitstapjes gemaakt in de omgeving en verschillende wijnhuizen bezocht. ook heerlijk gegeten in Le jardin des tomates in Daumazan waarvoor de eigenaar van de villa ons als verrassing een kadobon voor een lunch of diner kado had gedaan. Zeer attent mag ik wel zeggen, waar vind je dat nog. Prachtig zwembad en omdat we nog buiten het seizoen waren was het nog lekker rustig. Komen zeker nog eens terug en als het kan graag weer villa 133 die die is ons uitstekend bevallen.

Chateau Cazaleres Zoover award 2014

“Het is hier fantastisch!”
01-08-2014 Alles was tot in de puntjes verzorgd en netjes schoon.
Voor de kids was er elke dag leuke animatie.
Villa 133 is smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien!
Perfect voor een heerlijke, zorgeloze vakantie!
Het Diner in het chateau maar ook in het dorpje is echt heerlijk ook.
Wij willen zeker nog een keer terug! Wij hebben echt een top vakantie beleeft met onze twee kids!

 

Chateau Cazaleres Zoover award 2014

Villa 133 is erg luxe! Vakantiepark is super”

16-05-2014 Villa 133 hebben wij rechtstreeks bij de eigenaren geboekt via website.
Dit is al de 3e keer dat wij een fantastisch verblijf hebben gehad met ons gezin in deze luxe villa. Alles is aanwezig wat je nodig hebt. Het is zelfs verbouwd ondertussen met 2 nieuwe badkamers en een mooie keuken. Het park wordt goed onderhouden. Heerlijke zwembaden en een prachtplek om te verblijven gelegen te midden van het natuurlandschap. Pittoreske Franse dorpjes. En we hebben Toulouse en Lourdes bezocht. Wij komen hier zeker nog eens terug. Een echte aanrader!

 

Zoover Awards Chateau Cazaleres villa 133

Fantastisch plek voor mensen met jonge kinderen.”

31-07-2014 Wij hadden villa 133 bij de eigenaar geboekt wat ons heel goed beviel
Goede contact voor onze vakantie zo hoefde we niet veel mee te nemen
Want alles is aanwezig in het huisje. Voor jonge kinderen is er genoeg te doen door het Nederlands animatieteam.
In het dorpje is een bakker,slager en een klein supermarktje. Voor de grote supermarkt moet je 5 min rijden. Op het park zijn 3 zwembaden 2 grote waarvan 1 met een glijbaan en een baby zwembad

 

Zoover Awards Chateau Cazaleres villa 133

“Zojuist terug van een heerlijk septembermaand op Chateau Cazaleres. Wat hebben jullie een fantastisch vakantiehuis van alle gemakken voorzien. Villa 133 is zeer beschut gelegen en toch heb je de gehele dag zon. De omgeving van het vakantiepark is prachtig, we begrijpen dat het vakantiepark als mooiste van Frankrijk is uitgeroepen. We hebben heerlijk in de omgeving gegeten in de diverse restaurants. Ook hebben we veel gegolft op prachtige golfbanen in de nabijheid van het vakantiepark. Een aanrader we komen zeker terug, wellicht het voorjaar.” Ouder echtpaar zonder kinderen

 

Zoover Awards Chateau Cazaleres villa 133

 ” Het huis was echt super! Lekker ruim, zelfs met 2 volwassenen en 2 kinderen is er nog ruimte over. En alles was ook aanwezig, erg prettig, we hoefden niet zoveel mee te nemen.. De kinderen konden mooi rond het huis fietsen, een hele belevenis als je in een rijtjeswoning woont. De eerste week hebben we nog wel wat uitstapjes gedaan (dorpjes in de omgeving, een markt, kasteel in Foix, grotten), maar de tweede week was in een mediterraan ritme: ’s ochtends buiten, tussen 12 en 3 binnen relaxen en daarna naar het zwembad. Wat een prachtig en groot zwembad op Chateau Cazaleres! Dat je nederlandse zenders op de tv had kwam wel erg goed uit met het WK, we hebben gewoon de wedstrijden kunnen volgen.Echtpaar met kinderen, kijk je ook even op onze Zoover beoordeling van jullie villa 133

Zoover Awards Chateau Cazaleres villa 133

Beste Angela en Edwin, jullie hebben inderdaad een heerlijk kindvriendelijk vakantiehuis. Onze vakantie in villa 133 was weer een succes.  De buggy en het reisledikant hebben we weer veel gebruikt, is een prima buggy, ik ben blij dat ik de eigen wandelwagen thuis heb gelaten, scheelt een hoop bagage in de auto. Het kleine zwembad was heerlijk warm voor onze kleine man en die heeft het dan ook zeer naar zijn zin gehad. We hebben gelijk weer geboekt voor volgend jaar!”Gezin met kleine kinderen

 

Zoover Awards Chateau Cazaleres villa 133

“Super plek voor een rustige vakantie met kinderen”
5-9-2011 Chateau Cazaleres in Daumazan is ons goed bevallen mede door de fijne villa (133) die wij hadden gehuurd. Alles is aanwezig in het huis, fijne bedden en je hebt de ruimte. Het is geen “spannende” omgeving maar voor een gezin met kinderen is dit de ideale plek om echt vakantie te vieren en niets te doen

 

 

 

Zoover Awards Chateau Cazaleres villa 133

“Heerlijke plek..!”
24-8-2011 Mooi en rustig gelegen park in de Ariége. Daardoor wel wat langer rijden naar de grotere plaatsen in de omgeving. Dichterbij is Carla Bayle leuk om te bezoeken en ook de grotten van Mas d’azil zijn indrukwekkend. Daumazan zelf is een klein slaperig dorpje met weinig vertier maar wel met een kleine supermarkt (zondags open), bakker en slager. Mooie villa’s, vooral de type’s Campagne en Espace (de luxe). Wij hadden nr. 133, prachtig gelegen en met veel privacy. Was kompleet ingericht met wasmachine, droger en vaatwasser. Veel informatie van de eigenaar over omgeving, de geschiedenis van het kasteel alsmede de streek, de cultuur enz.

Park heeft een pracht zwembad met misschien wat weinig bedjes maar om dan deze alvast te *reserveren* door er handdoeken op te leggen..?

Zelf niet meegedaan maar wel genoten van een enthousiast animatie team. Veel activiteiten, ook voor oudere kids. Ook het overige personeel was enthousiast en vriendelijk.

Volgend jaar weer.

Kindvriendelijk vakantiepark in Frankrijk

Restaurant van Chateau Cazaleres

Receptie van Chateau Cazaleres

Weerbericht via de webcam

Geschiedenis van Chateau Cazaleres

Faciliteiten van Cazaleres

 

 

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 9,0!
Chateau Cazaleres Daumazan sur Arize, 09350
06-53156142 Hours: Ma-Vr 09:00 - 17:00 Price Range: € 650 reservering mogelijk: Mogelijk