Middellandse Zee bij het vakantiepark?

Middellandse zee bij ons vakantiehuis villa 133 op het vakantiepark Chateau Cazaleres in de Ariege? Wellicht vraag je jezelf af of dit tot de mogelijkheden behoort?
Ja zeker, je kunt voor een dagje heerlijk naar het strand bij Narbonne aan de Middellandse Zee.Middellandse zee bij Chateau Cazaleres villa 133

Middellandse zee bij villa 133

Middellandse zee was elk jaar voor ons gezin een uitje, elk jaar gingen wij met de kinderen ‘s morgens na het ontbijt richting Narbonne. Afhankelijk van de route kun je in 2,5 uur met de auto aan de boulevard staan van Narbonne-plage in het echte Zuid Frankrijk genietend van een Franse espresso met je voetjes op het zandstrand. Zie je het al voor je? ik wel!

Het is een mooie route die langs Carcassonne gaat dwars door de Langedoc richting de blauwe Middellandse zee. Wij hebben met ons gezin regelmatig op het strand doorgebracht. Kinderen vinden het altijd leuk om in het zand te spelen en wanneer de Middellandse zee voor je voeten ligt dan vergroot dat alleen de vakantievreugde. De kinderen kunnen lekker op het zandstrand spelen en de Middellandse zee is natuurlijk aanlokkelijk wanneer je lekker wilt zwemmen. Golven, zee en strand dan is de dag altijd een succes. Probeer het zelf! ‘s Avonds lekker eten aan de boulevard met uitzicht op de Middellandse zee en je dag kan niet meer stuk.

Wanneer je het zwembad eens wilt afwisselen met de Middellandse zee dan is dit zeker een aanrader.

Wanneer je het zwembad eens wilt afwisselen met iets anders dan is dit zeker een aanrader.

Lees ook over ons vakantiehuis, Villa 133 en vakantiepark Chateau Cazaleres:

VILLA 133 BEOORDELINGEN

Laatste nieuws

© 2020 Villa 133 | Vakantiepark Chateau cazaleres |
Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 9,0!
Chateau Cazaleres Daumazan sur Arize, 09350
06-53156142 Hours: Ma-Vr 09:00 - 17:00 Price Range: ? 650 reservering mogelijk: Mogelijk