Culinairevakanties in Frankrijk de Restaurants!

Culinairevakanties in Frankrijk betekend natuurlijk “Eten in Frankrijk”?. Dit kan hoogstaand zijn, maar er kan ook heel smaakvol worden gegeten in een uiterst eenvoudig cafe-restaurant. Wie voor een culinairevakantie in Frankrijk een restaurant zoekt zal soms goed moeten uitkijken. Niet altijd is het even duidelijk van buiten of het nu een restaurant is of niet.

Ook in een cafe of bar kan men vaak goede maaltijden krijgen, men eet hier vaak met de dorpsbewoners en vaak kun je dan ook alleen locale gerechten krijgen. De Fransen proberen zoveel mogelijk van het geslachte vee op tafel te zetten, van de voet tot en met de kop. Voor veel Nederlanders is het eten van bv orgaanvlees een hele opgave dus een beetje opletten wanneer je iets bestelt van de menukaart kan geen kwaad. Wanneer je een menu bestelt is dit vaak een plat du jour, een dagmenu. Vaak een voedzame en smaakvolle maaltijd waarbij de wijn soms inclusief is.

Culinairevakanties in Frankrijk de Ariege zijn prima mogelijk. er is er een gidsje “le petit gourmand” waarin een aantal leuke, gezellige en goede restaurants staan. Allen in de buurt van ons vakantiehuis villa 133, vanaf loopafstand tot 30 minuutjes rijden. Kijk rustig de restaurantlijst eens door met allemaal top restaurants in de omgeving van het vakantiepark en laat een van je culinairevakanties in Frankrijk tot leven komen.

eet smakelijk, ofwel bon appetit.

Lees ook over ons vakantiehuis, Villa 133 en vakantiepark Chateau Cazaleres:

VILLA 133 BEOORDELINGEN

Laatste nieuws

Restaurants in de omgeving

La Tomate du Jardin-Villa133-Chateau-Cazaleres

La Tomate du Jardin

In het centrum van Daumazan naast de kerk tref je dit gezellige restaurant aan. Ilona de van oorsprong Nederlandse kok met haar man Lionel hebben van dit oorspronkelijke gebouw een leuk restaurant gemaakt waar je heerlijk kunt eten. Ilona heeft een prijs voor meest veelbelovende jonge koks in Frankrijk ontvangen dus je mag kwaliteit verwachten. Lunchen kan ook met elke dag een andere plat du jour.

lees meer

Carre de L'Ange-Villa133-Chateau-Cazaleres

Carre de L’Ange

Een ander top restaurant ligt wat verder weg van villa133 maar voor een overheerlijke lunch met prachtig uitzicht zit je dan wel op je de juiste plek. Saint Lizier, restaurant Carre de l’Ange is gelegen bij de Cite van Saint Lizier en ligt bovenop een berg. Op het buitenterras heb je een pracht uitzicht op de Pyreneeen.

lees meer

Pierre Bayle-restaurant-villa133-Chateau Cazaleres

Pierre Bayle

In Carla Bayle zit een restaurant met de naam  Pierre Bayle  een goed restuarant met een onovertroffen uitzicht over de bergen.

Niet ver van villa133 kun je hier prima eten! Restaurant Pierre Bayle

lees meer

auberge de fountescut-villa133-chateau cazaleres

Auberge de Fountescut

In het piepkleine Sieuras vlakbij Daumazan zit dit unieke restaurant. Jean-Francois is de eigenaar, bediende, kok en alles wat er meer komt kijken bij een restaurant.

Weinig tafeltjes zodat het al snel een fijne sfeer heeft, ook met de lokale bevolking. Je moet het een keer hebben geprobeerd, de huisspecialiteit, Tete de Veau (heerlijk)

lees meer

Maison-Castet-restaurant-villa133-Chateau-cazaleres

Maison Castet

Een ander top restaurant ligt wat verder weg van villa133 maar voor een overheerlijke lunch in een heerlijke beschutte tuin zit je wel weer goed. Laat je niet leiden door de homepage foto op Tripadvisor want het is formidabel eten.

Le-Kiwi-restaurant-villa133-Chateau-cazaleres

Le Kiwi

In Mas d’Azil heb je een leuk “wereld” restaurant. Na de markt op woensdag is het hier prettig aanschuiven, wel even reserveren want het zit snel vol.

villa133-chateau-cazaleres-paardrijden

Paardrijvakanties in Frankrijk

Rustige paardrijden of een meer-daagse tocht

lees meer

villa133-chateau-cazaleres-raften-watersport

Watersportvakanties in Frankrijk

In de zomer lekker sporten in en om het water

lees meer

villa133-chateau-cazaleres-restaurants in de buurt

Culinairevakanties in Frankrijk

Luxe eten of een simpel dagmenu, op het park of er buiten!

villa133-chateau-cazaleres-culturele vakantie

Culturelevakanties in Frankrijk

Kastelen, musea of natuurparken, het is allemaal mogelijk.

lees meer

Wintersportvakanties in Frankrijk

Wintersportvakanties op korte afstand van Villa 133.

lees meer

villa133-chateau-cazaleres-leuke markten

Gezellige markten vakantie in Frankrijk

Diverse kleine en grote markten in de buurt. Van hippie tot aan brocante.

lees meer

© 2020 Villa 133 | Vakantiepark Chateau cazaleres |
Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 9,0!
Chateau Cazaleres Daumazan sur Arize, 09350
06-53156142 Hours: Ma-Vr 09:00 - 17:00 Price Range: ? 650 reservering mogelijk: Mogelijk