Carcassonne een mooie vestingstad

Carcassonne bewonder de bouwkunst van deze prachtige stadCarcassonne een mooie vestingstad bij chateau cazaleres villa 133

Carcassonne is een prachtige stad van meer dan 2000 jaar oud, ligt in het hart van de driehoek Toulouse-Montpellier-Barcelona. Op het kruispunt van twee grote, uit de oudheid stammende verkeersaders van de Atlantische Oceaan tot de Middellandse zee en van de Cevennen tot aan de Pyrenese bergketen waar de Aude ontspringt.

De burchtstad torent boven het laagland van de vallei uit en vormt het ideale vertrekpunt voor boeiende ontdekkingstochten: van historische tot gastronomische circuits en wijnroutes en zeker niet te vergeten de fraaie boswandelingen.

Carcassonne en historische bouwwerken

In Carcassonne, de Vesting Saint-Louis en in het Middeleeuwse centrum ontdekt u talrijke historische bouwwerken!

De geschiedenis van Carcassonne is te herkennen in alles wat de verschillende overheersers hebben achter gelaten. Deze stad is zo de moeite waard dat het vele dagen kost om alles te zien.

In juli vindt het jaarlijkse evenement ” Festival de la Cite” plaats, met hoofdzakelijk muziek, dans en theater. Begin September zijn in Carcassonne de wijnfeesten en in Oktober-November wordt er een filmfestival gehouden. Wandel met vrienden of gezin door de straten, bewonder de bouwkunst en maak kennis met de inwoners van deze fraaie stad of laat u begeleiden door onze gids-tolken die enthousiast de geschiedenis van de stad laten herleven.

Alle wegen leiden hier tot boeiende ontdekkingen!

Carcassonne een mooie vestingstad bij chateau cazaleres villa 133

Lees ook over ons vakantiehuis, Villa 133 en vakantiepark Chateau Cazaleres:

VILLA 133 BEOORDELINGEN

Laatste nieuws

© 2020 Villa 133 | Vakantiepark Chateau cazaleres |
Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 9,0!
Chateau Cazaleres Daumazan sur Arize, 09350
06-53156142 Hours: Ma-Vr 09:00 - 17:00 Price Range: ? 650 reservering mogelijk: Mogelijk